Gefrituurd pasteitje met een hartige vulling van gekruide aardappelen, ui, erwten
Gefrituurde plakjes ui bedekt met een beslag van kikkererwtenmeel gemengd met Himalaya kruiden
Malse stukken Indiase kaas bedekt met een knapperig gekruid beslag en gefrituurd
Kippenvleugels gemarineerd in yoghurt met hete en pittige kruiden uit de Himalaya en gegrild in de kleioven
Dumpling met verse seizoensgebonden groenten gemengd met kool, rode ui, bosui, knoflook, gember en koriander
Dumpling met kip gehakt gemengd met kool, rode ui, bosui, knoflook, gember & koriander
kipfilet gemarineerd in yoghurt en pepper met gember en knoflookpasta gegrild in kleioven
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rijst of naan.
Verse Seizoensgebonden groenten bereid in een milde gekruide kerrie saus met ui en tomaten
Gegrilde kipfilet bereid in mild gekruide kerrie saus met verse knoflook, tomaten en ui
Kip bereid in een kerrie saus met verse ui, gember, knoflook, tomaten, and koriander
Kipfilet bereid in een saus met verse knoflook, ui, paprika, tomaten en peper
Lam bereid in een kerrie saus met verse ui, gember, knoflook, tomaten, and koriander
Verse seizoensgebonden groenten bereid met basmatirijst in combinatie met noten, en kruiden
Kipfilet bereid met basmatirijst in combinatie met noten en kruiden
Garnalen bereid met basmatirijst in combinatie met noten en kruiden
Kippenpoten gemarineerd in yoghurt met gember-knoflookpasta en Himalaya tandoori kruidenmengsel
Kipfilet gemarineerd in yoghurt met gember en knoflook pasta en een tandoori kruidenmengsel
Malse rolletjes lams en kip gehakt gekruid met Himalaya kruiden en gegrild in kleioven
Gegrilde lamskoteletten gemarineerd met Himalaya kruiden, gegrild in de kleioven
Grote garnalen gemarineerd in fijne tandoorisaus
Tandoori kip, kip tikka, seekh kebab, lamskoteletjes en King prawn tandoori
Dumpling met verse seizoensgebonden groenten gemengd met rode ui, bosui, knoflook, gember & coriander
Roergebakken eiernoedel met verse seizoensgebonden groenten of kip en Himalaya-kruiden
Gebakken rijst met verse seizoensgebonden groenten of kip en Himalaya-kruiden
Gestoomd dumpling met kipgehakt gemengd met rode ui, bosui, knoflook, gember & koriander.
Aardappel met bloemkool, doperwten en kool bereid in een milde gekruide kerrie saus.
Vegetarische Indiase curry met doperwtjes, blokjes paneer in een romige curry sauce.
Naan met diverse soorten noten, kokos, rozijnen, amandelen, mango pulp en cashewnoten