Alles over Khaza Ghar

Terminologisch betekent Khaza voedsel of snacks in het Nepalees, en Ghar betekent huis. Dus in een notendop is het de plek waar je in een huiselijke sfeer kunt eten met je dierbaren. Khaza Ghar is een restaurant voor liefhebbers van Nepalese en Indiase keuken, waar je authentieke Nepalese en Indiase gerechten kunt ervaren.

Khaza Ghar is gelegen in het hart van Weesp, tegenover het stadhuis van Weesp. Het is 10 minuten lopen vanaf station Weesp en 15 minuten met de trein vanaf Amsterdam Centraal Station.

Khaza Ghar is een familiebedrijf. Een van de leden is afgestudeerd aan de Hotel Management School van Stenden University in Leeuwarden (NHLstenden Hogeschool). Na meer dan een decennium ervaring in de horeca te hebben opgedaan, heeft hij zijn eigen idee en concept ontwikkeld en zijn eigen merk geïntroduceerd: Khaza Ghar VOF.

Vers en seizoensgroenten

Eens per week gaat de eigenaar zelf winkelen. Twee keer per week worden sauzen gemaakt. Het menu van Khaza Ghar is kort en nauwkeurig. Elk uniek gerecht heeft zijn eigen speciale ingrediënten, unieke textuur en exotische smaak. De missie van Khaza Ghar is om authentiek en zelfgemaakt Nepalees en Indiaas eten te serveren, gebruikmakend van lokale en verse ingrediënten om de smaakpapillen van elke potentiële gast te verrassen.

Online bestellen

Vereenvoudig de eetervaring met een naadloos online bestelsysteem, waarmee klanten bestellingen kunnen plaatsen voor afhalen of bezorging.

Bestel online

Menu Presentatie

Zet uw heerlijke gerechten in de schijnwerpers met foto's die het water in de mond doen lopen en gedetailleerde beschrijvingen om klanten te verleiden en uw culinaire aanbod te presenteren.

BEKIJK MENU

Reserveringsbeheer

Vereenvoudig tafelreserveringen voor uw gasten met een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem, zodat een soepele en plezierige eetervaring gegarandeerd is.

RESERVEER NU

Klantbeoordelingen

Toon positieve feedback en getuigenissen van tevreden klanten om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen, en nieuwe klanten te verleiden om in uw restaurant te komen dineren.

Bekijk meer recensies

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wij streven ernaar om terug te geven aan de gemeenschap door culinaire training te bieden, eco-vriendelijke en duurzame maatregelen te integreren, en de lokale economie te versterken door carrièremogelijkheden te bieden en lokaal ondernemerschap te bevorderen.